Frontend utvikling og webdesign

Er frontend det samme som webdesign? Både ja og nei – frontend innebærer en god design forståelse, men bygger også på programmering og koding. Frontend utvikling innebærer også mye kunnskap innen UX-design, eller brukeropplevelse – fordi frontend er det kunden ser og handler med.

Når man utvikler nettsider og digitale plattformer, er det viktig at brukergrensesnittet er intuitivt, responsivt og optimalisert for endringer og oppdateringer underveis.

Hos JR Design er våre frontend utviklere spesialister innen sitt felt med bred erfaring fra forskjellige prosjekter. Vi bruker javascript, html, og css, og er eksperter på flere CMS-plattformer og verktøy.

Noe av det våre frontend utviklere kan bistå med er:

  • Utvikling, design og drift av frontend løsninger som nettsider, nettbutikker, informasjonskjermer, læringsplattformer m.m.
  • Koblingen mellom frontend og backend: sørge for at de brukervennlige plattformene også snakker sammen med de tyngre serversystemene og sikre funksjonalitet på tvers.
  • Utvikle nye statiske og dynamiske HTML-ressurser og -komponenter for online og offline plattformer, mobilapper, visningsannonsering på nettsteder m.m.
nb_NONO