Grafisk design

Et bra design utgjør en viktig rolle når man skal skille seg ut i mengden, og ikke minst skille seg ut fra konkurrentene slik at kunden velger nettopp deg og dine tjenester eller produkter. Du har bare en sjanse til å gjøre ett godt første inntrykk, og skal på kort tid overbevise en mulig kunde om å gå for deg og ditt firma. Et bra utført grafisk design kan skape en stoppeffekt hos publikum, og bidra til økt oppmerksomhet. Grafisk design har også en nøkkelrolle når det kommer til bedriftens identitet og budskap. Gjennom mediedesign kan man visuelt uttrykke hvordan man ønsker at bedriften skal oppleves – trygg, troverdig, kreativ og spennende. Under utvikling av en visuell profil brukes det strategi og innsikt for å oppnå ønsket resultat.

Visuell identitet

En visuell identitet, eller grafisk profil står sterkest når den går igjen i bedriftens ulike kontaktpunkter på tvers av digitale plattformer, men også i fysiske møter med kunder, samarbeidspartnere, og bransjekollegaer.

Det er mange som tror at det er nok med bare en logo når det gjelder visuell profil. Selv om at navn og logo i seg selv er viktige deler av en identitet er det en kombinasjon av navn, logo, farger, bilder og andre grafiske elementer som ut gjør en profil i sin helhet.

Våre webdesignere har også erfaring og kompetanse innen visuell design. Vi kan bistå med designutvikling av visuell identitet som logo, profil og profilmanual både til digitale flater og til trykkmateriell. Vi bidrar også med grafisk designer til rollups til din messestand, produktbrosjyrer og pakningsdesign.

Kontakt oss gjerne for å få ett nytt syn på hvordan ditt firma eller bedrift kan gjør nytte av ny eller oppfriskning av grafisk profil.

Ofte stilte spørsmål

Hva kan JR Design tilby innen grafisk design?

Vi har god kompetanse innen webdesign og kan her hjelpe deg med din visuelle identitet. I tillegg har vi grafisk designer i hus som kan bistå med det du måtte trenge, fra logo, rollups, brosjyrer og mye mer.

Hvorfor er bruk av grafisk designer så viktig?

Ved å ha et bra grafisk utrykk på din bedrift vil du kunne oppnå mer oppmerksomhet og bli mer synliggjort. Du vil også kunne gi bedriften din en visuell identitet som skaper troverdighet og gjenkjennelse.

Kan bedriften beholde gammel logo til ny nettside?

Det er ingen problem å overføre gammel logo inn i ny nettside, og er dette en velkjent og godt fungerende logo, kan det være lurt å ikke gjøre noe med logoen. På den andre siden kan en fornyelse av også logoen føre til nysgjerrighet og interesse fra både gamle kjente og nye potensielle kunder. En slik fornyelse vil kunne signalisere at bedriften ikke har stagnert, men følger med i tiden og tilpasser seg fremtiden.

nb_NONO