Trenger du enkel hjemmeside

Trenger du en enkel hjemmeside?

Enkel. Elegant. Gjennomgående. Den minimale webdesigntrenden er in.

Når du først starter opp, kan selv det å bygge en enkel hjemmeside virke som en massiv oppgave. Derfor er det flott å ha rikelig med inspirasjon før du går i gang. Enkelt betyr ikke nødvendigvis kjedelig eller vanlig. Snarere tvert imot. Når du vet hva du skal se etter, vil du se at et moderat minimalistisk design på din hjemmeside vil være den beste beslutning for oppstarten din online tilstedeværelse.

Det første du må gjøre er å bestemme hva som vil være hovedformålet med nettsiden din. Foreløpig vil du kanskje bare ha en enkel hjemmeside av selskapet ditt, hvor du viser tjenestene du tilbyr, kunde anmeldelser, kontaktskjema og kanskje chat-alternativ. Men selv om nettsiden er enkel, trenger den ikke å bestå av bare få sider. Ved å ha en smart forretningslogikk i bakgrunnen, vil brukergrensesnittet som kundene dine interagerer med bli intuitiv og elegant. God forretningslogikk vil gi deg smarte elementer som bookingsystemer, nettbutikk med ulike alternativer for betaling og levering eller lokal henting, for å nevne noen.

Noen ganger er det å holde det enkelt veien å gå. Ingen rot, ingen distraksjoner. Bare et utrolig stilfullt innhold som hjelper deg med å tiltrekke nye besøkende til nettstedet ditt. Hvis du planlegger å markedsføre arbeidet og tjenestene dine, er en enkel hjemmeside en perfekt metode for å skalere opp virksomheten din. En online tilstedeværelse bygger oppunder perfeksjon.  Vakker typografi, strategisk bruk av farger og grafikk, og visuell estetikk blottet for visuelt rot er noen av strategiene som brukes for å skape god webdesign.

Vi i JR Design vil engasjere oss i å bygge nettsider med eller uten komplisert bakgrunnsprosess. Hvis du er tom for ideer, hjelper vi deg med å finne inspirasjon i de mange design alternativene vi kan tilby. Kunde tilfredshet er vårt hovedmål, så vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd med en imponerende men enkel hjemmeside.

+47 919 21 730
post@jrdesign.no
Vigrestad sentrum