Nettside

JR Design utvikler nettsider til bedrifter

Våre webutviklere og webdesignere bistår gjerne med å opprette og utvikle nettsider til din bedrift. Om du har en ny oppstartet eller mellomstor bedrift som trenger ny eller oppdatert nettside, er du på rett sted.

Vi har bred erfaring fra de fleste CMS-plattformer og vil kunne bistå med å fornye din eksisterende hjemmeside. Ved siden av  funksjoner, sørger vi for at nettsiden får en webdesign som matcher din visuelle identitet.

Trenger du en helt ny nettside, kan våre webutviklere utvikle nettsiden fra bunnen av. Vi kan også ordne funksjoner som nettbutikk, forum, kobling til sosiale medier eller mulighet for online kurs.

Ved ferdigstilling vil vi sørge for en gjennomgang av plattformen slik at du kan drifte nettsiden enkelt selv. Vi er selvfølgelig tilgjengelig for oppfølging, oppdateringer og hjelp med generell drift om du kjenner at tiden ikke strekker til!

Hva vi kan tilby 

Dersom du ønsker en ny nettside, utvikler vi responsive nettsider i WordPress med gjennomført design og brukervennlig administrering. WordPress et av verdens mest utbredte publiseringsløsninger, som er meget fleksibel og med brukervennlig grensesnitt. Dette gjør det enkelt for deg å oppdatere nettsiden selv i ettertid.

Våre webutviklere vil også komme med rådgivning og bistand med egen tilpasning av funksjonalitet, sammenkobling til deres CRM-systemer samt andre serversystemer.