Nettside

JR Design utvikler nettsider til bedrifter

Våre webutviklere og webdesignere bistår gjerne med å opprette og utvikle nettsider til din bedrift. Om du har en ny oppstartet eller mellomstor bedrift som trenger ny eller oppdatert nettside, er du på rett sted.

Vi har bred erfaring fra de fleste CMS-plattformer og vil kunne bistå med å fornye din eksisterende hjemmeside. Ved siden av  funksjoner, sørger vi for at nettsiden får en webdesign som matcher din visuelle identitet.

Trenger du en helt ny nettside, kan våre webutviklere utvikle nettsiden fra bunnen av. Vi kan også ordne funksjoner som nettbutikk, forum, kobling til sosiale medier eller mulighet for online kurs.

Ved ferdigstilling vil vi sørge for en gjennomgang av plattformen slik at du kan drifte nettsiden enkelt selv. Vi er selvfølgelig tilgjengelig for oppfølging, oppdateringer og hjelp med generell drift om du kjenner at tiden ikke strekker til!

Hva vi kan tilby 

Dersom du ønsker en ny nettside, utvikler vi responsive nettsider i WordPress med gjennomført design og brukervennlig administrering. WordPress et av verdens mest utbredte publiseringsløsninger, som er meget fleksibel og med brukervennlig grensesnitt. Dette gjør det enkelt for deg å oppdatere nettsiden selv i ettertid.

Våre webutviklere vil også komme med rådgivning og bistand med egen tilpasning av funksjonalitet, sammenkobling til deres CRM-systemer samt andre serversystemer.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid vil det ta å utvikle en nettside?

Hvis nettsiden er en enkel presentasjonsside, vil gjennomsnittstiden ligge på tre dager. Dette avhenger om vi har fått all informasjon og innhold fra kunden. Er nettsiden større, for eksempel nettbutikk med flere sider og mange produkter, vil utviklingstiden bli lengre. Avhengig av størrelse og type innhold, vil en slik nettside ta fra en til to uker å ferdigstille.

Kan jeg i ettertid drifte nettsiden min selv?

Ja, det kan du. Vi lager de fleste nettsiden i WordPress som er et av verdens mest kjente publiseringsverktøy. Vi kan lære deg enkle triks om hvordan du kan endre på nettsiden.

Hvis jeg ikke ønsker å oppdatere nettsiden min selv, kan jeg få hjelp til dette?

Ingen problem. Hos JR Design er vi behjelpelige med å endre og oppdatere nettsiden din i ettertid. SEO optimaliseringen på en nettside kan synker med tiden og nettsider kan også krasje. Hvis du ønsker å være sikker på at din nettside til enhver tid er best mulig, kan vi tilby deg en driftsavtale. Da betaler du månedlig og vi sørger for at alt er perfekt.

nb_NONO