Populære plattformer for å lage nettsiden selv

Populære plattformer for å lage nettsiden selv

Hvis du trenger et nettsted og ikke vil ansette et profesjonelt webbyrå, er her noen forslag til hvordan du kan lage nettsted selv.

Først må du bestemme deg for hva som er hovedformålet med nettsiden din. Hvis du vil selge varer på nettet, må du kjøpe dyrere webhotell som kan støtte mye innhold og mye båndbredde per måned. Hvis du vil ha en nettside for deg personlig eller for selskapet, vil delt hosting være nok i starten.

Hvis du ikke har kunnskap om hvordan du lager en nettside eller er nybegynner, er det mange plattformer som tilbyr kodefritt nettsted. Så i utgangspunktet trenger du ikke å vite html, CSS og JavaScript for å lage et vakkert nettsted. Du kan komme til å støte på forskjellige problemer underveis, men du vil finne alle svarene på spørsmålene dine på internett.

5 beste plattformer for å lage nettsiden selv

Wix.com

Wix er den mest kjente plattformen for bygging av nettsider. Wix er gratis å bruke og veldig brukervennlig. Nettstedet gir deg også mange alternativer og design om hvordan nettstedet ditt kan / vil se ut. Grunnleggende funksjoner er dekket, men hvis du vil ha noe mer, må du oppgradere til premiumplan.

Shopify

Shopify er den mest kjente plattformen hvis du vil lage nettbutikk. Det er en brukervennlig e-handelsplattform som hjelper små bedrifter med å bygge en nettbutikk og selge online gjennom ett strømlinjeformet dashbord. Shopify har også funksjoner som gjør at den samhandler godt med kassesystem for små bedrifter. Her kan du bygge en moderne nettbutikk og selge på sosiale medier, selgermarkeder, andre blogger og nettsteder og via e-post, tekst og chat.

24Nettbutikk

24Nettbutikk er en lokal plattform hvis du vil lage nettbutikk selv. 24Nettbutikk tilbyr mange alternativer med innebygd system for betaling via Klarna og vipps, i tillegg til  innebygde leveringsalternativer i samarbeid med Posten og Bring. Mange nettbutikker lages via 24Nettbutikk over hele Norge, men de har også veldig enkle sider. En annen begrensning hos 24Nettbutikk er implementering av bookingsystem. Dette er ikke mulig og må lages eksternt.

Her lister vi opp flere muligheter for hvordan du kan lage nettside selv:

  1. Mailchimp
  2. Oppsett av nettsted
  3. Webflow og mye mer …

Hvis du prøver å bygge nettstedet ditt selv og det oppstår problemer du ikke kan løse, kan du alltid kontakte oss så hjelper vi deg. Du må også huske på at i dag er det ikke nok å bare ha et nettsted. Mange bedrifter sliter med SEO optimalisering og investerer seriøse penger for å være på første side eller først i Google-søk. Hvis nettstedet ditt ikke er på første side på Google, er sjansen stor for at potensielle besøkere velger et annet nettsted. Vi lager nettside som er SEO-klar med rask lastetid, komprimerte bilder og tydelig struktur og html-koder. Vårt råd til deg er: Hvis du skal spare penger og lage nettside selv, finn gode SEO-selskap som vårt som kan hjelpe nettstedet ditt til å stige på Google-søk!

+47 919 21 730
post@jrdesign.no
Vigrestad sentrum