Trenger du hjelp med din nettside

Trenger du hjelp til nettsiden?

Trenger du hjelp til nettsiden? Ved siden av å lage nye nettsteder og nettbutikker er vi også tilgjengelige for å fikse ethvert problem som nettsiden din har.

Nettstedet kan utvikles på så mange måter i dag. Du har mange forskjellige CMS -eller innholds håndteringssystem på norsk- hvor du kan få laget nettsiden eller nettbutikken din selv. Hvis du har kunnskap om HTML, CSS og JavaScript, kan du også lage tilpassede løsninger for dine behov. Trenger du hjelp til nettsiden kan du kontakte oss i dag.

Hvordan kan vi hjelpe deg med nettsiden?

Avhengig av hvordan du har laget nettsiden, kan vi peke på et par problemer som er de mest vanlige i disse dager. Hvis du har laget nettstedet ditt med WordPress, er et av de vanligste problemene å sette opp PHP-versjonen av hosting. PHP-versjonen kan påvirke bestemte koder i WordPress eller det er plugin, avhengig av hvor gamle plugin’en og versjonen av WordPress er. Det er også en vanlig at mappe- og filtillatelser samt .htaccess-filen gjør problemer. WordPress-plugins kan også skape mange problemer og utløse heftige feil, slik at nettstedet ditt ikke vises riktig.

Nettsteder laget i HTML, CSS og JavaScript kan ha en lang liste med problemer. Problemer med foreldet kode er en av de vanligste, men også her eksisterer problemer med .htaccess-fil- og mappe- og filtillatelser.

Er du så uheldig at WordPress eller hjemmesiden din er blitt infisert av ondsinnet kode fra hackere, kan vi også gi deg hjelp til nettsiden for dette. Vi er et raskt respons team som er her for å hjelpe deg med å gjenopprette eventuelle infiserte nettsteder og rense det for virus. Vi tilbyr også langdistanse support via team eller via telefon. For nødsituasjoner som hackerangrep er vi tilgjengelige 24/7.

Vi har vært på markedet litt over tre år. Selv om vi er lite selskap er vi et profesjonelt team bestående av frontend utvikler og webutviklere som raskt kan gjenkjenne feilene på nettstedet ditt og fikse det raskt. Vi har mange kunder og anmeldelser som viser til at vi er et kunnskapsrikt selskap, og vårt hovedmål er kundens tilfredshet.

nb_NONO