SEO optimalisering

Hvordan kan du sikre at kunder finner nettsiden din på Google?

SEO optimalisering, eller søkemotoroptimalisering er verktøy man kan ta i bruk for å forbedre sin rangering i Google sine søkeresultater.

I JR Design har vi SEO-spesialister som kan hjelpe med å forbedre din nettside og bidra til å forbedre nettsidens rangering på Google. Slik sikrer man at flere kunder finner nettopp din nettside i Google-søk og øker sjansen for at de tar i bruk dine produkter eller tjenester.

Hva kan vi hjelpe deg med:

  • Teknisk SEO
    • Vi sikrer alt av teknisk SEO som ligger bak grensesnittet: alt-text, metatekster, lastetid, riktig kodebruk, metatags, nøkkelord, intern lenkebygging m.m.
  • Søkemotoroptimalisering av innhold
    • Til syvende og sist er det innholdet på siden som har størst effekt på søkemotor-rangeringen. Vi hjelper deg med å optimalisere innholdet ditt – gjennom jevnlige oppdateringer, riktig bruk av nøkkelord i tekst og headinger, og forbedre brukeropplevelsen.
  • Off-page SEO-optimalisering
    • Off-page SEO refererer til alt du kan gjøre utenfor nettsiden din. Dette inkluderer kontoene og aktivitetene på sosiale medier, omtaler av merkevaren din, samt lenker til nettsiden din fra andre nettsteder. Det siste kalles koblingsbygging og link bygningen er en av teknikkene vi bruker for optimalisering. Før vi begynner på koblingsbygging, må rangeringen på hver av lenkene til nettstedet sjekkes. Nettsteder med lav PageRank vil ikke bidra til bedre optimalisering av nettsiden , tvert imot, kan det føre til det motsatte.

JR Design har jobbet med SEO-optimalisering for selskaper fra ulike forretningsområder i mange år. Vi bruker Googles søkeord når vi planlegger for å se hvilke søkeord som er mest søkt etter i din virksomhet, produkter og tjenester. Etter at vi har valgt de mest ønskede søkeordene, vil vi foreslå et egnet domenet.  Et godt domenenavnet i seg selv vil gi deg en liten, men tilstrekkelig fordel, til å komme høyere opp i Google-søket.