Nettsider

Vi utvikler responsive nettsider i WordPress med gjennomført design og brukervennlig administrering. WordPress et av verdens mest utbredte publiseringsløsninger, er meget fleksibel og brukervennlig grensesnitt, som gjør det enkelt for kunden å oppdatere nettsiden selv i ettertid.

Nettbutikk

For utvikling av nettbutikk benytter vi WooCommerce. WooCommerce kan enkelt installeres på alle nettsider som bruker WordPress. Plattformen har et brukervennlig administrasjonspanel som gjør det enkelt for kunden å styre nettbutikken selv. WooCommerce har også gode betalingsmetoder og utvidelsesmuligheter til små og mellomstore bedrifter.

Webutvikling og webdesign

Vi utvikler også nettsider og nettbutikker fra bunnen av med ekstra tilpassede løsninger, implementeringer og struktur. Med egentilpasset webutvikling skreddersyr vi UI/UX design etter bedriftens individuelle behov.

Grafisk design

Godt design utgjør en viktig rolle når man skal skille seg ut i mengden. Bra utført grafisk design kan skape en stoppeffekt hos publikum, og bidra til økt oppmerksomhet. Design har også en nøkkelrolle når det kommer til bedriftens identitet. Gjennom grafisk design kan man visuelt uttrykke hvordan man ønsker at bedriften skal oppleves – trygg, troverdig, kreativ, spennende.

SEO-optimalisering og jevnlige oppdateringer

SEO-optimalisering er vitenskapen om å forbedre et nettsted for å øke dets synlighet i søkemotorer som Google. Vi tilbyr komplett SEO-optimalisering, on-page og off-page for hver nettsideløsning. Vi kan også hjelpe med jevnlige oppdateringer på nettsiden i form av innholdspublisering og redigering. SEO-optimalisering er bør gjennomføres med jevnlige mellomrom, og vil gi økt trafikk til et nettsted.

Daglige oppdateringer

Daglige oppdateringer er ideelle for selskapet. Skal dere legge til nytt innhold, tekst, bilder, videoer på nettsiden nesten daglig. det kan vi hjelpe med. Vi er raske, og vi kan tilpasse oss alle grensesnitt eller alle typer nettsider. Hvis du bruker WordPress eller Joomla, Drupal, Wix, Shopify, Magento, Blogger, Bitrix24 eller en annen løsning, ikke bekymre deg. Vi er profesjonelle innen webutvikling og seo-optimalisering, og vi forstår hver cms-plattform. Uansett hvor mye innhold du oppdaterer daglig, kan du alltid stole på vår hjelp. Du kan leie oss på ubegrenset periode, fra én dag, én måned eller et par år. jo mer innhold, jo bedre. for ytterligere informasjon og våre priser, kan du kontakte oss via e-post eller telefon for å avtale gratis konsultasjon.

Redesign av nettstedet

Hvis du allerede har en nettside, men du ønsker å foreta større designendringer og/eller tilføre nye elementer og verktøy kan vi tilby redesign av ditt eksisterende nettsted. Sammen vil vi kunne optimalisere brukeropplevelsen, og oppdatere nettsiden til å dekke nye eller flere behov hos din bedrift.

Data og IT

Våre IT-teknikere utfører det meste innen data og IT og har bred erfaring med dataservice og vedlikehold. Vi leverer IT-tjenester til lokale bedrifter og privatkunder langs hele Nord-Jæren – du finner oss på Vigrestad.

Opplever dere problemer med IT-ustyr på kontoret? For at ansatte skal yte best, må IT-infrastrukturen være på plass. Vi driver skyløsninger, leverer IKT-tjenester og yter fjernhjelp og drift. Med fornuftige priser og erfarne IT-teknikere kan vi tilby komplette IKT-tjenester fro din bedrift.

+47 919 21 730
post@jrdesign.no
Vigrestad sentrum