Hvorfor bruke WordPress til din bedriftsnettside?

WordPress

WordPress er JR Designs valgte CMS-plattform når vi lager nettsider for kunder som ikke ønsker å kode en egen nettside fra bunnen av.

Hva er WordPress?

WordPress er en CMS-plattform (content management system). Eller litt mer enkelt – en publiseringsløsning for nettsider (pluss litt til). Når du har bestemt deg for et nettsted-domenenavn, for eksempel bedriften.no, kjøpt rettighetene og hostingen til dette domenenavnet, må du lage nettsiden din.

Du kan enten velge å kode hele nettsiden fra bunnen og opp, men dette kan være svært krevende om du ikke har erfaring. Alternativt kan du velge å legge nettsiden på en eksisterende publiseringsløsning. Da er skallet på plass, det som man kaller «back-end»-koden av nettsiden. Det som gjenstår er å lage «front-end», altså utseende til nettsiden og hvilke funksjoner og elementer den skal inneholde.

5 grunner til at WordPress er riktig å bruke for din nettside

WordPress er en av verdens mest brukte CMS-plattformer og brukes i dag av store aktører som Spotify, CNN, Time Magazine, Microsoft News, Sony Music, The New York Times m.m.

Her er 5 grunner til at WordPress er riktig for din bedrift?

 1. Eierskap til eget innhold
  WordPress er bygget på samme prinsipper som Wikipedia. Det er åpen kildekode. Det vil si at det skallet vi nevnte tidligere som allerede er på plass, er åpen for alle – også for deg. Med andre ord – du har fullt eierskap til alle deler av nettsiden din, selv om du ikke nødvendigvis har utviklet all koden selv.
 2. Økonomisk
  Fordi det er åpen kildekode, er det igjen likt som Wikipedia – mer eller mindre gratis. Det finnes mange ekstra moduler og plugins man kan installere for å bygge ut ulike funksjoner på nettsiden, de aller fleste av disse er gratis å bruke.
 3. Nettside og nettbutikk samme sted
  WordPress er en CMS-plattform som har mulighet for å ha nettsiden og nettbutikken samlet gjennom å integrere e-handelsløsningen WooCommerce. Det vil si at når en kunde skal kjøpe noe, blir ikke kunden sendt videre til en annen plattform. Dette skaper en forbedret kundeopplevelse.
 4. Skalerbar
  WordPress er svært skalerbar. Vokser bedriften din, vil det være naturlig at nettsiden også merker denne veksten. Økt trafikk gir mer salg gjennom nettbutikken som genererer flere produkter. WordPress er bygget på en slik måte at den kan håndtere alle størrelser fra små, mellomstore, til store bedrifter.
 5. Enkel å drifte
  WordPress har et svært brukervennlig grensesnitt. Etter nettsiden er satt opp, og en liten gjennomgang av plattformen med webdesignerne, vil man enkelt kunne drifte, publisere og oppdatere etter behov.

JR Design lager nettsider for bedrifter etter ønske. Vi spesialtilpasser designet etter bedriftens behov og ønskede funksjoner.

+47 919 21 730
post@jrdesign.no
Vigrestad sentrum