profesjonell nettside

Kan WordPress brukes til profesjonell nettside?

Nå for tiden er WordPress kanskje verdens mest brukte publiseringsløsning. Siden man ikke trenger kode kunnskaper er det veldig lett å bruke. I begynnelsen var det spesielt populært blant privatpersoner som ville ha blogg eller nettside. WordPress er også godt egnet for profesjonelle bedriftssider. Hvorfor?

Ca 43% av alle nettsider er laget med WordPress ifølge WordPress selv. Mange av disse sidene inkluderer store norske og internasjonale firmaer. Mye av grunnen til dette er at WordPress er såpass fleksibelt at det kan spesial tilpasses til alle behov man måtte ha.

Kontrollpanelet til WordPress er enkelt å bruke for både utvikler og kunde. Noe som gjør at det er enkelt å redigere nettsidene og publisere nytt innhold etter at alt er satt opp.

Designmaler/themes og plugins kan gjøre oppsettet rimeligere for kunden.

Hvis WordPress er riktig satt opp og vedlikeholdt er det veldig trygt mot angrep fra virus og hackere.

Bra planlegging er et veldig viktig punkt i prosessen med å lage en profesjonell nettside. Det er veldig lett å bli litt for ivrig når det gjelder artige funksjoner, plugins og andre design elementer. Derfor er det viktig at man holder seg til planen da man fort kan glemme helheten. Her er noen ting man bør tenke på når man lager nettside:

Bedriftens identitet og stemme bør bli gjenspeilt på nettstedet. Dette bør være ett gjennomgående element i alt av tekst, bilder og elementer.

Nettstedets innhold bør treffe delen av målgruppen som ikke ennå vet at de er interessert. En annen ting å tenke over er hva slags innhold som vekker interesse, og bli en del av kundereisen igjennom organisk synlighet som for eksempel sosiale medier eller i søkemotorer.

Hvilken informasjon er viktig å vise til dine mulige kunder?

Hvordan kan vi gjøre det enklest mulig for mulige kunder å ta kontakt?

nb_NONO