Wordpress support og vedlikehold

WordPress support og vedlikehold

WordPress er et publiseringssystem for nettsider som er veldig populært siden det er enkelt å bruke da man ikke trenger kode kunnskaper for å bytte ut eller fjerne/legge til på nettsiden.

WordPress er lett å installere, men som det meste innen nettsider og webløsninger trenger det vedlikehold og oppdateringer.

For at nettsiden din skal fungere best mulig til enhver tid og ha minst mulig feilmeldinger, må den ha oppdateringer og vedlikehold jevnlig.

Den viktigste grunnen for å holde WordPress nettstedet ditt oppdatert er sikkerhet. Over 40% av alle nettsteder er laget med WordPress.  Siden WordPress er så populært er det og et mål for hackere og kodedistributører med dårlige hensikter.

En WordPress nettside er aldri ferdig, og blir forbedret hele tiden. Hver hoved utgivelse/oppdatering inneholder nye og forbedret funksjoner samt forbedret ytelse.

Det går an å gjøre disse oppdateringene selv hvis man føler seg trygg på det. Hver gang man logger seg inn på instrumentbordet i WordPress ser man antall tilgjengelige oppdateringer i menyen til venstre. Enkelt og greit bare klikk «Oppdateringer» og installer de oppdateringene som er tilgjengelige.

Siden oppdateringer ofte bærer med seg nye utfordringer er det viktig at de som gjør dette har kunnskapen og erfaringen som trengs. Hvis man er usikker eller ikke har kunnskapen til å gjøre det selv, finnes det heldigvis WordPress support tjenester som kan fikse alt for deg slik du kan fokusere på det du skal. Som regel kan man bestille forskjellige service pakker/driftsavtaler som passer til deg og ditt bruk.

Hvis man ikke vedlikeholder nettsiden sin kan den fort slutte å fungere som den skal. Nettiden kan bli treg og man mister kunder på grunn av dårlige brukeropplevelser. Nettsiden kan og bli sårbar for virus angrep der ømfintlig informasjon kan bli stjålet og bli brukt på måter den ikke skal.

nb_NONO